HOTEL DE LA BOURSE

Onze kamers

Hotel de la Bourse ligt op minder dan 100 meter van het stadhuis en biedt rookvrije kamers met uitzicht op het marktplein van Maastricht. Het beschikt over een terras en een restaurant met Nederlandse en Franse gerechten.

Alle onze 28 kamers hebben een eigen badkamer met toilet, eenvoudig modern meubilair, centrale verwarming en een televisie. Er zijn ook toiletartikelen aanwezig. Onlangs zijn alle kamers aan de buitenzijde van het hotel voorzien van nieuwe kozijnen met geluidswerend glas. De kamers zijn verdeeld over 4 verdiepingen die allen met de lift te bereiken zijn.

In de bar In het restaurant van Hotel de la Bourse worden zowel ontbijt, lunch als diner geserveerd, evenals een verscheidenheid aan regionale en internationale bieren. Het hotel biedt ook lunchpakketten voor excursies.

Parkeren (betaald) is mogelijk in de directe omgeving van het hotel. Zie ook www.maastrichtbereikbaar.nl voor de verschillende mogelijkheden. Fietsen kunt u bij ons gratis stallen op ons grote dakterras.

Hotel de la Bourse ligt op 5 minuten lopen van de universiteit van Maastricht. U bevindt zich tevens op 500 meter van de terrasjes en restaurants van het Onze Lieve Vrouweplein. Er zijn bushaltes in de nabijheid van bij het hotel.

1-persoonskamer

Standaard kamer

Zolder kamer

Comfort kamer

3-persoonskamer

4-persoonskamer

DINEREN IN ONS RESTAURANT?