Bar - Kitchen - Hotel

De la Bourse

De la Bourse wordt al sinds juni 2004 uitgebaat door het echtpaar Ilse en Patrick Lexis-Seef. Hun eerste schreden in het hotelvak hebben zij in het jaar 2000 gezet bij hotel La Colombe, eveneens op de Markt van Maastricht. Overigens is dit hotel in 2010 verkocht om de focus volledig op de De la Bourse te leggen

In beide hotels hebben wij altijd getracht een familiale sfeer te creëren, waarin de gasten zich van harte welkom voelen.

Een enthousiast team is daarbij onmisbaar en een goede sfeer binnen het team is daarbij erg belangrijk voor ons. Kwaliteit in dienst en product staat daarnaast ook

heel hoog in het vaandel. Maar bovenal willen we gewoon gezelligheid uitdragen.

Naast een comfortabele overnachting in ons hotel heten wij onze gasten natuurlijk ook van harte welkom in ons sfeervol restaurant. Een eerste kennismaking krijgt u al gelijk bij de incheckbalie, die zich in het verlengde van onze bar bevindt.

Al met al willen wij u een mooi totaalplaatje bieden wat uw herinnering aan onze mooie stad Maastricht alleen nog maar dierbaarder maakt. Wij hopen u dan ook snel te mogen begroeten in ons DelaBourse Bar – Kitchen – Hotel.

Overnachten in een van onze hotelkamers?