Overnachten bij

Hotel de la Bourse

Boven het Grand café bevindt zich Hotel de la Bourse**. Dit hotel is de perfecte locatie om de bourgondische stad Maastricht te beleven. De la Bourse biedt u een totaalplaatje. Eten, drinken, slapen, genieten in Maastricht? Het kan bij ons allemaal!

Het hotel** beschikt over 28 hotelkamers. Alle kamers zijn voorzien van modern meubilair, centrale verwarming en een flatscreen televisie. Op iedere kamer is een toilet en een douche aanwezig. De badkamer is voorzien van toiletartikelen. Wij hebben in de afgelopen maanden niet stil gezeten en hebben samen met een deel van het personeel de kamers opgeknapt en van een frisse nieuwe look voorzien.

Vanuit het hotel bent u in mum van tijd bij de grootste toeristische trekpleisters van de bourgondische stad Maastricht. Ook als u in Maastricht bent voor zaken is de centrale ligging van het hotel ideaal. Hotel de la Bourse ligt op vijf minuten loopafstand van de universiteit van Maastricht. Op 100 meter afstand zijn er perfecte busverbindingen naar bijvoorbeeld het station of het MECC. Wij bieden tevens de mogelijkheid om u een lunchpakket te verschaffen.

Dineren in ons restaurant?